torsdag 12 juli 2012

VÄGEN TILL FRÄLSNING GÅR GENOM FÖRLÅTELSE

Kära barn, att du skall förstå allt är inte möjligt. Din själ förstår och har insikter, men din ofullkomliga och ofullbordade kropp saknar insikter tillfullo om Guds mening med människan.

Gud skapar inte lidande, ty Han är kärlek , männniskan skapar lidande, ondskans makt är stor och för att du fullt ut skall förstå lidandet och dess konsekvenser, bör du få insikter och förmågor inom lidandets historia. Dit är ännu lång väg att gå, men du har ett rent sinne och oskuldsfullt hjärta, där insikter kan gro och växa till mognad. Vi välsignar dig och dina steg på lidandets väg. Vi gläds åt din vetgirighet, ty det bådar gott.

Dina drömmars mål och mening, skall uppenbaras tids nog. I dag är tid för eftertanke. Bra att du själv vet, förstår och inser att vägen till frälsning går genom förlåtelse. Glöm dock inte bort att även förlåta dig själv, det du har gjort, sagt och tänkt kan inte göras ogjort, ta lärdom av det skedda. Tänk på att du lever för Evigheten.

Låt solen upplysa din dag, och ditt sinne, ty du är en del av solens energi och du är evig. Tänk inte så mycket på triviala ting och händelser. Lägg inte vikt vid oväsentligheter. Lev i glädje och låt ljuset upplysa din stig. Du har den kraft du behöver för ditt värv.

Öppna ditt hjärta för samtal med Gud. Låt Honom upplysa ditt sinne med sin kärlek, och du skall se hur glädjen finns i ditt liv. Den bok som du fått i uppdrag att skriva, ges information om från ovan. Du behöver inte oroa dig för detta. Du får all hjälp du behöver, blott du ber om detta.

Skänk ljus till Israels folk, de vandrar i mörker, mycket lidande åsamkas barn och   oskyldiga människor på grund av deras ledares oförstånd. Sänd ljus till Afganistan, be om ljus till deras ledare, på det att de må se  vad ont är och vad gott är.

Sänd  ljus till Amerikas folk och deras ledare. Bed för dem som dog i katastrofen.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar