lördag 21 juli 2012

DIN TID ÄR HÄR OCH NU

Kära vän. Du är på rätt väg.  Händelser som du inte rår över hindrar dig i din uppgift. Var vid gott mod.  Allt ordnar sig till det bästa . Din tid är inne för upprättelse . Nu skall under ske.

Du har alla möjligheter till framgång i ditt värv.  Din tid är här och nu . Inte i framtiden, fastna heller inte i din tanke i det förgångna. Lämna detta bakom dig.

Ta emot Helig Ande i ditt liv. Dina sjukdomssymptom är ganska ringa, och du kan lämna dem, ty de sköter sig själva. Du är  lycklig och fri, och du kan njuta av din frihet, om du bara ger dig själv tillåtelse därtill. Fastna inte i nya uppgifter som du gärna åtar  dig. Lämna dem till andra att sköta.

Din uppgift är att skriva, att berätta, att informera.  Ägna din tid och dina krafter till detta.

Du är välsignad och din uppgift är välsignad. Du har Den Högstes beskydd och många är de som behöver dig. Du vet nu att tiden är mogen för nästa steg i din utveckling. Du måste lämna något gammalt från dig för att få plats med nya uppgifter. Ta emot den Helige Andes nåd och tröst i din dag.

Du kan nu som alltid lämna din oro och dina frågor i din Guds händer. Han löser dina problem, Han finns alltid vid din sida.  Kom ihåg att tacka för de gåvor du fått. Du får ännu många nya gåvor. Ta emot dem alla i ödmjukhet. Ty du finner ingen begränsning längre. Blott du med ett öppet sinne tar emot det du har att få, skall du också uppnå syftet  med din tillvaro på Jorden.

Många är de som behöver  dig och din visdom.  De sänds till dig, ta emot dem i ödmjukhet och kärlek.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar