onsdag 25 juli 2012

DU VÄLJER SJÄLV VÄGEN, DAGEN, STUNDEN

Var glad. Du har fått hälsan, du har fått gåvan. Glöm de sorger du  burit på  från tidigare liv. Du har endast dagen här och nu. Allt annat är borta. Inget finns. I går är borta, i morgon är inte än. Du har din fria vilja att se ljuset om du  vill. Du har din fria vilja att ta emot Guds kärlek i ditt liv. Du väljer vägen, dagen , stunden. Ingen annan har rätt att välja. Ingen annan ser din nöd i hjärtats djupa vrå.

Men tron är din starkaste bundsförvant. Tron skall stärkas, i Ljuset skall du ta emot morgondagens sorger och glädjeämnen. Ännu finns tid för eftertanke. Ännu finns tid för val i kärlek till nästan. Din dag för dig framåt i utveckling mot Ljuset.

 Var glad för de sorger som du anser att drabbar dig oförskyllt.  De är alla en del i din utveckling på Jorden. Varje sak har sin givna plats i tillvaron. Intet utan det andra. Allt bär framåt. Du skall tacka för att du fått ett liv på jorden. Alla har fått sitt liv för att bruka det i Ljusets tjänst. Ingen går förlorad. Allt finns. Att finnas till är glädje.

Se din dag i tiden. Ljuset följer dig. Herrens änglar vakar över dig. Du lyckliga. Dina energier växer när du rätt tar emot din dag. Du är välsignad i tiden. Morgondagens sorger skall ha sin givna plats i morgondagen, inte i dag.

Alla dina energier har Ljusets färg. Ta mot Ljuset i ditt liv, för att stärka dina energier.

Ta emot Guds kärlek i ditt liv. Ha alltid famnen öppen för dem som behöver tröst.  Du får ny kraft när du behöver. Ge av dig själv. Du räcker till för många  -  omkring dig finns de som är sända att hjälpa. Ta emot hjälpen när den erbjuds.

Du skall se dig omkring, ej i vrede, men i glädje och kärlek. Förstå dem som vredgas, deras själ bär stor sorg. Men du är sänd att hjälpa, hjälp dem till glädje. Försoningens dag är kommen. För ditt/vårt budskap vidare till människorna. Din dag är här och nu.

Amen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar