måndag 30 juli 2012

UPPÅT SKALL DIN VÄG LEDA DIG

Alla dina tankar är givna av Gud. Lev i Guds kärlek. Be om Hans beskydd. Du skall alltid vara Hans mest älskade barn. I liv efter liv skall du vandra  -  helt i Guds beskydd. Han håller sin hand över dig och bevarar dig från allt ont. Inga sorger blir för tunga att bära. Inga felsteg blir oförlåtna. Din glädje är evinnerlig. Mitt barn, ta emot den dyrbaraste gåvan av alla: Guds kärlek.

Förneka inte dina förmågor. Ta tacksamt emot dem. Lindra de sörjandes nöd. Trösta  den som gråter. Du har kraften och förmågan att hela -  använd den i Guds tjänst. Intet verk är för ringa att genomföra. Intet är för obetydligt att märkas. I Guds Heliga namn kan underverk ske. Låt dem ske, ty så är skrivet och sagt. Guds rike på jorden och i himlarna. Alltid och i evighet. Amen

Alla dina gåvor och förmågor har sin särskilda betydelse och ursprung. Trots din ringa litenhet och förstånd skall du ändå givas dessa gåvor att brukas i kärlek till människorna. Gud vill i sin vishet att alla människor får insikt om det eviga livets kretslopp. Du är en av dem som fått gåvan att förmedla denna sanning till människorna. Använd gåvan med förnuft och urskillning. Du kan och får inte missbruka den, för då tas den ifrån dig för evigt.

Inga pengar skall växlas eller utbytas. Inga tjänster och gentjänster. Gåvan skall brukas i Det Heligas tjänst. Därför är den given. I kärlek skall du gå ut till människorna. Lyssna på dem i kärlek. Glöm dig själv. Den kraft du behöver för ditt uppdrag gives dig från ovan  -  dag för dag  -  stund för stund. Ingen är för ringa för att ta emot  -  Gud sänder dem i din väg som behöver hjälp.  HJÄLP DEM. Det ankommer inte på dig att skilja agnarna  från vetet. Det är Guds uppgift. Överlämna dig till Guds stora kärlek och Han skall leda din väg. Han bär dig över vattnen.  Räds ej.  Du har en stor uppgift framför dig  -  men din kraft är stor i tider som är, och som har varit.

Du är den som skall föra detta arv vidare. Du är en del av planen för jorden. Din del är inte oväsentlig  -  lika litet som någon annan är det. Planens fullbordan känner Gud.  Allena Han vet när skörden skall bärgas. Han allena vet när tiden är mogen för nya steg.

Uppåt  skall din väg leda dig. 
Uppåt är din hela livsvaro inriktad på. Din väg är klar och rak. Du går den med stolta steg. Vi älskar dig. Känn vår kärlek. Vi finns vid din sida  -  Gläd dig  -  du gudomliga som fått denna underbara gåva given av Gud. Gläd dig du Kristi brud. Vi är med dig alla dagar.
Ta emot vår kärlek.
Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar