fredag 13 juli 2012

DELA MED DIG AV DIN KÄRLEK

Kära barn, Oroa dig inte så mycket  över vad som skall hända. Det som sker det sker, och har alltid en mening. Men ibland kan detta vara fördolt för dig av olika anledningar. Annars kanske du inte vill se klart, du föredrar att leva i dimman. Det är inget fel i detta, bara ett konstaterande om livets skiftningar.Om du nu vill nå fram till ljuset snabbare, bör du akta på dina ord och tankar, och ditt sätt att leva och vara. Ingenting är fel i det du gör, men ibland kan du nå snabbare fram om du litet uppmärksammar vissa företeelser i ditt liv.

Din smärta beror på dessa förändringar i din kropp som är förestående och pågående.  Ge den helande krafter och smärtorna avklingar. Du har fått detta på grund av att du  kanske inte är helt mogen för de processer du genomgår just nu. Se tiden an,  och använd den väl .  Ta till dig information under dessa dagar. Den ges dig på olika sätt  -  ljuset följer din väg.

Känn kärlekens villkorslöshet i ditt liv. Glöm och förlåt dig själv, och allt upplöses i ljus.

Jag väntar dig vid vägens slut, men innan dess har du ännu många steg på Jorden. Jag finns vid din sida för att hjälpa och råda.  Du är en  klok kvinna  och du har kloka tankar. Din kärlek är enorm, och du kan hejdlöst dela med dig av den till din omgivning.

Sänd ljus till dem som vandrar i mörka dalar, och du får tusenfalt igen av kärlek. Glöm inte att sända ljus och kraft till Afghanistans barn och kvinnor, de oskyldiga offren till ett orättfärdigt krig. Krig är ondskans makters rätta spelrum och det finns inga ursäkter för att bedriva krig.  Krig skapar oro, sorg och olycka. Krig skapar inte fred och försoning.

Sänd ljus, starkt ljus till krigets offer, men också till dem som orsakar krig, som börjar krig, och till dem som vinner krig.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar