lördag 14 juli 2012

SE I KÄRLEK TILL DINA MEDMÄNNISKOR

Kära barn. Låt dig inte förvillas av ovidkommande ting. Tro inte alla om gott, men heller inte om ont.
Alla människor är här för sin lärdoms skull, så även du.

Ta emot Helig Ande i din dag. Glöm inte bönen, och bönens makt som är stor. Se upp mot himlen, se de otaliga stjärnor som finns där, och förstå att så oändlig är din Faders kärlek till dig. Lika stor, lika oändlig som stjärnornas antal i Universum.

Dina synder är dig förlåtna. Glöm dem, men gå ut och förkunna Herrens verk på Jorden och i Himlarna. Glöm allt det som smärtar och förmörkar din dag. Se i kärlek till dina medmänniskors svagheter, likväl som till din egen oförmåga.

Dina krämpor avklingr dag för dag.  Du blir återställd, mitt barn. Oroa dig inte för den saken. Helig Ande och Kraft ger dig mod och kraft och ork att leva vidare.

Du har ännu en dag på Jorden att uppnå det du önskar.  Du förmår mycket mer än du tror. Tänk på din dag och dina måltider. Hämta kraft och styrka ur bön och meditation.

Jag ger dig varje dag den kraft du behöver för den dagen.

Påbörja nu det arbete som ligger framför dig, ty det är stort och viktigt. Oberoende hur du lägger upp ditt verk, kommer det att bära frukt.. Blott du påbörjar det som är dig förelagt. Så skall du kunna se den frukt som skall bärgas från trädet, när skördetiden är inne.

Glöm inte det du lovat att utföra för andra, ty även detta är viktigt. Att glädja andra är en stor uppgift.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar