tisdag 24 juli 2012

INGEN ÄR SIG SJÄLV NOG

Kära vän, din tro är oändlig, din visdom är stor. Ta emot Guds Heliga Kraft i din dag. Känn Hans oändliga kärlek  till sitt barn.

Du är helig, din dag är helig. Tro, endast tro, och du får det du önskar. Vad har livet lärt dig? Vilka lärdomar drar du av det som hänt dig? Gud är allsmäktig, han ser din oro, och stillar den blott du ber. Glöm morgondagen, stilla dig här och nu, det sker som skall ske.

Om du finner något i dina drömmar som är overkligt, se det som en fingervisning för framtidens händelser. Här och nu skall din dag vara. Du behöver inte oroas, då din dag ger många olika möjligheter. Välj, valet är ditt, och skall så ske som du valt. Ingenting är omöjligt, under sker.

Det du önskar sker, blott du ber om kraft. Din dag ger dig många valmöjligheter. Ta emot dem alla. Din fria vilja är stor. Utnyttja din potential.  Vi sänder i din väg de som skall vara dina hjälpare, vi visar dig på möjligheter. Ta mot hjälpen. Du får din dröm uppfylld blott du ber.
Tiden visar dig vad, och hur allt skall ske.

En god mor för sina barn är Gud, en god far för sina barn  är Gud. Han ser när den trötte behöver vila, men Han ser också när hjälp behövs. Han ställer krav på sina barn, men Han slår dem aldrig till marken.  Han jämnar stigen för den som snubblar, men Han stöter aldrig någon ifrån sig. Ha förtröstan. Det som skall ske, sker. Blott du ber om hjälp, får du den.

Ingen är sig själv nog. Du behöver också hjälp i det som förestår dig. Du har en stor uppgift, ett stort ansvar, en stor sorg upptar ditt hjärta. Lämna sorgen, ty den tar energi.  Du har gjort dina val och det du gjort kan inte ändras eller lindras, ty så är sagt att skall ske.

Du måste lämna och gå vidare -  dra lärdom av vad som hänt. Så är det här och i evighet.

Amen

Kärleken är störst. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar