onsdag 4 juli 2012

HJÄLP DEM SOM HAR DET SVÅRT

Kära vän. I dag är en ny dag, en dag i tiden du befinner dig i. Att lära av tiden och i tiden, är till nytta för många, blott de vill se sin egen tillblivelse, se sin egen själ i dess storhet, och i dess rätta form och gestalt.

Du har rätt i att tveka ibland. Du stannar upp och ser tillbaka. Du blickar framåt. Så skall livet levas.

Du har lärt din läxa, men än är tid till nya upplevelser. Du har ännu den viktigaste uppgiften kvar:
- att hjälpa dem som har det svårt, att ge dem vägledning och råd.
- att se dem, följa dem, hjälpa dem att finna vägen till sitt hjärtas låsta rum.
Din uppgift är stor.

Du har även förmågan att se i det fördolda. uppfyll mångas önskemål om guidning in i det fördolda. Du har kraften, använd den.

Styr dina tankar, ty de kan annars lägga hinder i vägen för din utveckling och livsuppgift. Du måste lära dig att styra dina krafter. Genom bön och meditation får du tillgång till nyckeln till dina krafter. Använd dig av detta instrument och du skall finna oanade skatter i ditt inre.

Din kraft är stor, använd dig av den i ditt dagliga liv. Blott genom bön och meditation skall du finna vägen till ditt inre.

Du har många ovanliga gåvor som du bör använda till människors bästa och till Jordens tillfrisknande. Du måste be för Jorden, ty hon lider svårt. Be för de sörjande, be för dem som lider. Be för dem som förorsakar lidandet, att deras själar må upplysas.

Din kraft är stor och du skall använda den på rätt sätt, och du skall genom bön och meditation se in i framtiden, samtidigt som du ser nuet och det förgångna.

På så sätt ser du handlingens och tankens kraft, och hur de samverkar  för människan.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar