lördag 28 juli 2012

LÅT UPPLEVERLSERNA UPPLYSA DIN SJÄL

Allt vad du upplevt har utveckling med sig. Du har fått allt för din utveckling. Förståelse skapas av utveckling av händelser.

Du har upplevelserna, de belyser din stig i livet. Ta emot upplevelserna, låt dem upplysa din själ.

Du har upplevelserna med dig till nästa liv.  Skapa förståelse mellan människor genom dina upplevelser. Allt är inte.      Ont är gott.     Hela din dag är fylld av upplevelser. Ta emot dem som en gåva av Gud. Du behöver dem alla för din utveckling.

Liv efter liv ger dig upplevelser som ger dig förståelse för dig och andra.  Beteendet hos andra speglar dig själ, som har många sidor. Ta emot dem som dig själv. Älska dem sådana de är. Du har många olika sidor. Alla behövs för att helheten av människan skall speglas i din själ. Ty så är sagt att livet skall spegla själen. Själ och kropp är ett. Intet utan det andra.

Du har fått din kropp, och din själ är samman med kroppen i detta livet. Bruka dem båda och du skall leva ett lyckligt liv, i så mening att det ger dig upplevelser för Evigheten, och insikter om Evighetens kretslopp, mening, tillblivelse.

Du förstår Evighetens  kretslopp , och du förstår Den Högstes mening med detta. Din själ är ett med Den Högste. Du är en del av Den Högste. Ta emot kunskap och visdom, ty så är sagt att skall vara i liv efter liv.

Ta emot och bruka. Ty du är evig, du är helig.
Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar