måndag 20 februari 2012

VI ÄR, PRECIS SOM DU ÄR

Kära vän. I  tiden, i dagen som är, har du många vänner. Lär känna dem så som det är sagt. De vill dig alla väl, de älskar dig, ta emot deras kärlek.

 Du är, glöm inte det, och du är evig. Din upplysta själ har vandrat många eoner på upplyshetens hav, och du har sådana erfarenheter som detta givit dig. Du är, glöm inte det. Du är evig. Din kärlek till Alltet har gjort dig till den du är. Du är i liv efter liv, och du har den uppgift som är stor och rik.

Du har ett liv som begränsar dig och det du står för, men detta livet är dig givet efter dina önskemål och det har ett speciellt syfte som just nu inte är uppenbart för dig, därför att insikten skulle begränsa din förmåga att uppfylla och genomföra din uppgift.

Vi ger dig dagligen och stundligen den hjälp och kraft du behöver för din uppgift. Blott du ber om hjälp, får du den. Blott du lyssnar till vår röst, hör du den. Vi finns. Lita på detta. Vi är precis som du är. Lita på detta.

Detta stora projekt som du delvis är inne i, är inte din huvuduppgift. Ty andra har denna uppgift och skall genomföra den i sinom tid, med hjälp från ovan. Din uppgift är en annan, mycket större, men du får inte försinka din tid med oväsentligheter, inte heller bör du gå in i projekt som kan genomföras av andra. Lyssna inåt till din själs djupa dunkel, där finner du svaret på ditt livs gåta. Där finner du information om vad din uppgift är.

Låt detta projekt skötas av andra. Förspill inte din tid och dina krafter här, ty du har andra viktiga uppgifter som är dig förelagda. Detta skall du se som ett rättesnöre för dessa dagar: Lyssna inåt, se in i din själ. Vad finner du där? Du har i dessa dagar andra uppgifter. Stora viktiga ting skall hända, och du är en av dem som skall se detta, som skall berätta för människor om vad som komma skall, som skall visa människorna ljusets väg.

Din dag är kort, ta emot Helig Ande i din dag. Ta emot den Heligas krafter för din uppgift.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar