lördag 4 februari 2012

TÄND LJUSET I NATTEN OCH LÅT DET LYSA KLART

Kära vänner. Tänd ljuset i natten, låt det lysa klart för alla dem som vandrar i mörker. För alla dem som ännu inte funnit ljusets väg. Låt era tankar vila vid ljusets källa, och låt era handlingar styras av ljusets låga. Låt ljuset brinna klart i natten för alla dem som vandrar i mörkrets tider.
Här har ni er uppgift. Viktig i tiden.

Här skall ni låta ljusets sken ledsaga både er själva och alla dem ni möter på er väg. Låt er inte förskräckas av onda makters försåt. Låt oss hjälpa er på vägen. Låt oss tillsammans med er upplysa vägen, så att alla klart ser att detta är ljusets väg. Den väg som alla skall vandra i sinom tid. När onda tankar dyker upp, låt dem förintas i lågan, i ljuset på ljusets väg.

Låt er inte snärjas i onda tankars garn. Lika litet som ni låter er snärjas av onda gärningar. Se klart framåt. Se ljuset och följ det.  Glöm inte att er uppgift är att vara ljusbärare, ni små änglar, ni ljusets barn som för tillfället vistas på jorden.

I kärleken skall ni uppleva ljuset. Den jordiska sinnliga kärleken kom många till del, och i tacksamhet skall ni ta emot den. Men för dem som inte upplevt detta vill vi säga: Vandra i ljuset och motta den eviga alltomfattande kärleken i era liv. Älska er själva och er omgivning. Skänk kärlek till de behövande, ty de är många, många. Och du skall få kärlek tillbaka.Tusenfallt skall du få  kärlek från  alla dem som i tacksamhet mottagit din kärleksgåva.

Ty så är sagt  att den som skänker något i kärlek , även kärlek, skall få tusenfallt igen.

För alla är inte den sinnliga kärleken tillägnad i detta livet. Sörj ej över detta, eller att kärleken är över. Ty varje sak har sin tid. Endel har levt i kärleksfulla förhållanden som av en eller anledning avslutats.
Tacka Gud för denna upplevelse, ty den har berikat ditt liv och din själ. Sörj ej över att den tagit slut. Tänk i glädje och tacksamhet på vad du upplevt, ty detta kommer inte alla till del.

Till er som aldrig fått uppleva den sinnliga kärleken, men som trängtar efter detta vill vi säga: Ta emot Helig Ande i era liv. Ty i detta nu  var inte tiden mogen för en sinnlig kärlek. Denna är inte allt. Att omfatta allt och alla , inklusive  dig själv, i kärleken, är en stor  ynnest och gåva, och ger oändligt mycket större gensvar och upplysning och näring till själen, än vad den sinnliga kärleken till en enda person ger.

Till er som önskat ett barn att slösa sin kärlek över, vill vi säga: Världen är full av barn som behöver kärlek och omsorg. Ta handom världens olyckliga barn. Slösa din kärlek i stort och smått över dem, och du skall få tusenfalt igen.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar