onsdag 15 februari 2012

MÖRKER VILAR ÖVER VÄRLDEN

Här är många svarta dagar med sorgmärken i pannan. Här är mycket sorg att hämta ännu. Men ljuset skall dock segra till sist, därför är det nödvändigt att ljusets barn och budbärare samlas i Guds namn för att bringa lindring till moder Jord och till människobarnen. Blott så kan frälsningen så småningom komma till världen - men vägen är lång. Mycket lång.

Kärlek, kärlek skall du sprida.

Kära vänner. I dessa dagar har ni alla undfått Helig Ande för att förhöja era energier och för att ge er kunskap om det fördolda. Ni har  ännu lång väg att gå,  innan ni helt förstått det av världens natur som är fördolt för er blick. Se framåt. Mörker vilar över världen,  hör kanonerna, krevaderna, skottens musik som  ljuder över världen.

Ondska råder.

Händelser sker som ni inte har kontroll över. Ingen människa har längre kontroll över sin tillvaro. Allt är kaos. Människor flyr och ingen trygghet finns någonstans att finna. Alla människor lever i skräck för varandra. Vem är vän, vem är fiende? Då, när mörkret är störst, är också människorna mogna för förändring. Då först är människorna mogna att ta till sig ljusets budskap. Då först skall kärleken vinna fullständig seger över mörkret.

Hur allt detta skall ske är ännu  till vissa delar höljt i dunkel. Mycket  av den sorg och oro som drabbar världen kan avvärjas om ljusets arbetare troget fullföljer sin uppgift och  inte förtröttas i sitt arbete att upplysa världens härskare om deras roll  i det hela. Ingen kan undandra sig ansvaret för världen och  dess fortbestånd.

Alla är viktiga delar i den process som nu pågår. Ingen är utan skuld. Men alla tillsammans kan mildra effekten av sorgens och vredens barns verk. Därför måste ni samfällt verka i ljusets tjänst, ty er uppgift är stor och viktig.

Ni kan, om ni vill, samlas oftare för att utföra ljusarbete och för att hela världen och dess invånare. Glöm inte bort er själva i denna process. Er medverkan är viktig, era tankar, ord och gärningar är viktiga. Ta emot Helig Andes kraft för att även ni skall orka fortsätta det arbete som många andra före er har påbörjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar