fredag 10 februari 2012

LEV I NUET

Kära vänner. Se tiden an. När tiden är mogen skall ljuset återvända till jorden. Mörkrets tid är nu, på alla sätt. Men ljuset segrar till sist.

Ni upplever nu mycken oro och sorg och strid i världen. Men ni upplever också att många själar väcks och vänder åter till ljusets väg. Kärleken skall dock segra till sist. Ni upplever underbara ting, oväntade händelser, och ni frågar er många gånger om er härkomst, varifrån, vart och varthän. Men ni  vet i ert hjärta varifrån ni kommer, ni vet vart ni skall gå, och hur er dag skall vara, ni känner vägen hem. Och ni vet var ni hör hemma. Oroas ej. Tänk blott på att vandra ljusets väg, så skall också alla problem  ni nu upplever, upplösas i intet.

Ni har många gåvor, använd dem i er dag. Tänk inte så mycket på framtiden, ty varje dag har något nytt i sitt sköte. Både glädjeämnen, lycka, men också sorg och besvikelser. Överlåt till morgondagen det som hör morgondagen till. Lev i stället i nuet. 

Se det underbara i tillvaron. Gläds åt blommorna  på marken, åt fåglarnas flykt över himlen. Susa med träden i skogen, porla med bäcken som rinner bland stenarna. Lev i nuet i symbios med naturen, med moder Jord.

Bed för Östersjön och alla havs och vattendrags rening. Bed för moder Jord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar