fredag 17 februari 2012

NI GÅR FRAMÅT DAG FÖR DAG

Kära vänner. Ni är på rätt väg. Ni går framåt dag för dag. Ta emot Helig Ande i er dag, i era liv.

Ni får den information dag för dag, stund för stund, som ni behöver för ert värv. Lyssna inåt, där finns all information ni behöver för er uppgift. Låt er inte förvillas av ovidkommande ting, ty inget är egentligen förborgat för er. Blott ni bortser från oväsentligheterna skall ni se klart det som är er uppgift och hur ni skall gå tillväga för att fullfölja den.

Oroa er inte, allt är och blir er förelagt i den ordning som det skall ske, och i det omfång ni har förmåga att ta emot och transformera informationen. Blott ni lyssnar inåt till er själs visdom  skall ni där finna svaret på alla era frågor.

Ni måste bortse från oväsentligheter, ni måste lära er att skilja på rätt och orätt. Blott i ljuset finns sanningen om livets uppkomst och er egen härkomst. Blott ni vandrar ljusets väg och bortser  från allt det som hindrar er att klart se ljusets väg, skall ni kunna göra det som ni skall göra, och skall ni kunna fullfölja allt det som är er förelagt i tiden. Glöm  inte kärlekens budskap. Glöm inte ljusets väg och den makt tron och bönerna och tanken har.

Om ni tänker ljusa och kärleksfulla tankar, och ni sänder dessa tankar på bönens vingar, skall ni se att Vår Fader i himlen bönhör er och ger er det ni ber om.

Kom ihåg att alla är Guds egna älskade barn. Ingen förgäter han på grund av att de i sitt oförstånd utplånar det goda i sina hjärtan.

Nej, i kärlek ser han alla, alla, och han önskar att alla, alla skall återvända till honom när tiden är mogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar