lördag 18 februari 2012

TRON BÄR DIG FRAMÅT

Kära vän! Ta dig tid att återhämta dina krafter. Du är i en orolig period just nu och du behöver tid för återhämtning, vila. Sömn ger dig ingen ro och vila. Se framåt. Glöm det som varit. Oron är inte befogad för din del, den kommer från den oroade och ångestfyllda värld du lever i, och från ångestskriken från lidande människor. Oron är inte din, mitt barn. Tro inte annat.

Tron är stark och bär dig framåt över mörka vatten, genom djupa dalar, över stormande hav. Din tro är stark, förlita dig på vår hjälp, ty vi finns alltid vid din sida just för din skull. Tro på Gudskraftens evinnerliga tid i världen. Tro på Gudskraften ty den är evig och stor.

Se oss i dagen, i dina göromål. Se vår hjälpande hand när du snavar på din stig. Se oss i stjärnenatten. Se oss i solens ljus, hör oss i  vinden som drar över fälten. Vi finns, du är en av oss, och därför skall du inte misströsta, ty vi finns för din skull.  Se oss, gläd dig med oss över dina framsteg, ty de är många.

Många är sorgens barn som lever i världen, du bär deras oro och ångest, du hjälper dem på dess högre plan, så var det tänkt, och så är det. Därför är din oro och sorg så stark, ty du bär deras lidande. Ditt lidande är deras lidande, de som liksom du sänts ner för detta uppdrag har en mycket stor och krävande uppgift. Misströsta inte över din uppgift eller dess resultat, ty vi är med dig, vi bär dig, vi hjälper dig.

Gläd dig med oss över att din uppgiftär så stor och hjälper så många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar