söndag 5 februari 2012

HAR NI FÅTT ERA ÖNSKNINGAR UPPFYLLDA?

Kära vänner. Har ni uppnått det ni önskade av livet? Har ni fått det ni önskade av livet? Har era önskningar uppfyllts? Har ni ännu förhoppningar kvar?

Ni har önskningar och förhoppningar som ni förväntar er att skall uppfyllas av någon annan. Ni måste inse att den som skall uppfylla ert liv med underbara händelser är ni själva. Ni måste lära er att endast ni själva har kunskap och förmåga  att se in i er själva och granska de förutsättningar ni har att  uppfylla de innersta önskningarna.

Att alltid leva i ljuset och kärleken innebär även att se ljuset i sin egen själ, att se de förhoppningar som finns därinne och att uppfylla dem.  Inte att tro att detta tillkommer någon annnan. Någon som står er nära, eller på annat sätt förväntas kunna se in i ert inre på de outtalade och de uttalade önskningar ni har.

Se själv in i ditt inre, i ditt hjärta, i din själ. Vad finner du där?  Just det du ser därinne skall du upplyfta i ljuset  och leva i ljuset med på det sätt att det skänker dig lycka och frid. Inte gömma undan, inte förskjuta dina innersta önskningar. Lyft fram dem i ljuset. Gläds åt att de finns och uppfyll din dag och ditt liv med dess uppfyllelse och du skall vinna evig lycka och frid i ditt sinne.

Glöm andra och deras behov ibland för att uppfylla dig själv och dina behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar