fredag 3 februari 2012

SE LIVETS ALLA SIDOR

Kära vänner. Nu är tid att se livets alla avigsidor i förhållande till de goda och ljusa sidorna. Se blott det goda, bortse från det onda. Ty ni har valt att uppleva båda sidorna i ert liv på jorden. Ni har fått förmågan och ynnesten att själva välja det ni har att gå igenom. Ert val är fritt och stort.

Ni väljer sida, ni väljer nivå på era smärtor. Bortse från smärtan och den finns inte, se glädjen, och den finns.

I liv efter liv väljer ni av fri vilja det ni skall uppleva och gå igenom. I glädje ser ni fram emot att få födas till jorden, väl medvetna om de prövningar ni skall drabbas av. Varför klagar ni så?

Vi står vid er sida, redo att hjälpa er i er nöd, blott ni ber om hjälp. Varför klagar  och gråter ni, när ni endast har att be oss om hjälp? I stället väljer ni att gå in i sorg och förtvivlan, i vrede och smärta.  Ni klagar på er härkomst och tillblivelse. Ni klagar på Gud, som ni hävdar att inte lyssnar, inte  hjälper, inte förstår. Trots att ni själva valt ert liv och det ni går igenom!

Blott ni vandrar ljusets väg, blott ni  älskar er själva och er nästa, blott då skall ni se att ljuset lyser upp er stig, att smärtan försvinner, och sorgen dunstar bort.

Lev väl, människobarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar