lördag 9 juni 2012

NI ÄR KRIGARE MELLAN ONT OCH GOTT

Kära vänner. I dag har ni alla medverkat till Jordens helande och renande.  Den kraft som strömmar från er grupp ut genom världen, genom rymden, och studsar tillbaka till moder Jord,  har just det som alla skall finna väsentligt: Ljusets Kraft.

Ljusets förmåga till helande är välkänt. Även ni, Ljusets barn, uppbärs av den kraften. Även ni är en del av den kraft som omsluter Jorden, som uppfyller Jorden, som är det som uppbär Alltet.

Även ni är en del av den kraft som omsluter världen och är en del av den.

Ni vill uppnå något. Då måste ni alla underkasta er en prövning och en rening. Ni måste alla inse att ni behövs, och ni måste tro på er förmåga att omvandla det ljus ni får er tillsänt - omvandla detta ljus till en kraft som omsluter världen.

Den kraften är helig och får inte missbrukas.

Den kraften ges till dem som rätt förmår att förvalta den. Den kraften är er och skall ges för att Jorden inte skall förgås, inte gå under, i det kaos som skapats av människan.

Ni är alla krigare i det krig som alltjämt pågår mellan ont ochgott. Ni har alla fått den rustning som behövs för att strida i Ljusets tjänst. Därför är ni här. Därför ges ni Ljusets Svärd - just för att ni är skickade till denna uppgift.

Ni får inte blygas för era förmågor. Ni måste tro på er härkomst och er kraft. Ni måste ha tillit till att ni fått denna uppgift tilldelad var och en av er.

Ni måste tro.

Ta till er Kärlekens och Ljusets budskap.

Gå ut och verka i Ljusets tjänst och lämna "Intet".

Kärleken är evig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar