torsdag 14 juni 2012

FINN DEN VÄG NI HAR ATT VANDRA

Kära vänner. Den upplysning ni i dag ges kommer från den Allra Högsta Universiella Kraften.

Ta emot den som en gåva till er. ta emot den Högsta Kraften, informationen ni bett om så länge.  Ni är alla medarbetare i det ljusarbete som måste utföras  på jorden. Ni är alla en del av den Högsta Kraften. Ni är alla ett.  Ni är....

Finn den väg ni har att vandra. Räds inte mörkret, ty det finns inte. Räds intet, ni är alla en del av den stora Kraften, så varför skall ni då rädas?

Varför skall ni se neråt när ni står på klippan? Betrakta i stället molnens flykt över himlen. Betrakta fåglarna, örnen som seglar nedanför er.... Betrakta skönheten i Guds natur. Gläds åt att vara en del av Alltet.  Men räds inte, ty du har intet att rädas.

Kom ihåg att den Helige Ande alltid finns för din skull. Kom ihåg att du är en del av Gud, och som en del av Honom är du helig. Du är en helig varelse, och du skall glädjas åt att vara detta. Gläds åt att vara en del av Guds skapade verk.

Han har själv blåst liv i dig, och Hans kraft finns i din själ och din kropp. Du är en del av Världssalltet. Du är en del av helheten, och utan dig skulle det saknas en bit av denna helhet. Du är viktig, din plats i Universum är viktig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar