onsdag 27 juni 2012

DRÖMMAR OCH HELANDE

Kära vänner. I dag har ni samlats här för att begrunda helandets och drömmens gåta. Vi  vill undervisa er i helandets hemligheter.

Vi vill att ni betraktar er själva som små barn. Ni har alla de förmågor och kunskaper som behövs för en helare, ni har dem med er när ni föds till Jorden. Men på olika sätt förtränger ni era förmågor. Främst genom att ni hela tiden upplyses om att era drömmar är falska och opålitliga tecken, och ingenting att bry sig om.

Vi vill i stället berätta för er att helandet genom drömmar är en vanligt förekommande företeelse. Ni ser hur ni som små barn växer och frodas. Ni ser hur ni  som små barn får sova ganska mycket, och hur ni vaknar utvilade och glada och friska till en ny dag. Under sömnen ges er aura och er kropp helande  energier från Universum.

Under sömnen har ni inte hela tiden  det skal, den rustning, ni lagt er till med i livet. Under sömnen lägger ni av er, er rustning, ni blir nakna som små barn, och därigenom kan helandets kraft nå er mycket bättre än när ni som vakna skyddar er själva på gott och ont, vill vi säga.

Det är nödvändigt att skydda sin kropp och sin aura mot negativa energier och krafter, som annars kan skada er. Men det är inte positivt när skalet blir så hårt, och så starkt, att inte de goda och läkande energierna kan nå igenom för att hela skador i er aura och er kropp.

När ni vilar, skall ni tänka på att låta er översköljas av goda energier, av ett vitt ljus, som kommer som en stråle från Universums högsta punkt. Denna energistråle skall ni rikta till det ställe i er kropp som behöver helas. På så sätt skapar ni en kanal för helandets energier.

När ni lägger er till ro för natten, skall ni låta er begjutas med helig olja -  ni skall igen rikta energistrålen dit där ni behöver helas, och ni skall så sova lugnt om natten. Ty då får ni del av helande energier från Universum.

Ni kan även låta andra ta del av denna energi. Blott den som önskar ta del av den, är mottaglig.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar