fredag 29 juni 2012

DRÖMMENS RIKE

Kära vänner. I drömmens rike sover ni lugnt  och still. I drömmen träffar ni alla dem som har betydelse för er utveckling i jordelivet.  Ta till er den informationen ni får under er resa i drömmens rike.

På så sätt kan er kropp helas. Blott ni tar emot den helande energin, så kan den verka i er kropp.

Era drömmar för er på lätta vingar genom drömmens rike. Ta emot den energi som bildas av drömmen. Ljusa , kärleksfulla drömmar riktar sig till hjärtchakrat. Mörka, dova drömmar hör grundchakrat till.

Lär er skillnaden på de olika drömmarna. Lär er hur ni kan utnyttja drömmen för ert arbete på jorden. Lär er dömmens psykologi för ett bättre helande av er själva, och andra.

Låt drömmen vara en del av er vardag. Låt er översköljas av den, låt den rinna genom er, och låt er badas i drömmens rena sjö. Ta till er drömmen för den är viktig i livet.

Om du tillåter dig att se dig själv som en del av drömmen, utan att fördömma eller ha åsikter om din roll i drömmen, skall den bli som ett instrument, som du kan spela underbar musik på.

Låt drömmen bli en del av ditt varande. Tillåt dig själv att vara som en dröm, lekande lätt , utan tvångströja.

När du tar emot en dröm i dina chakran, renas dessa från det smolk som samlats där under dagen. Dagens bekymmer och smärta sopas undan, och kvar blir den dröm du just nu drömmer.

Tillåt dig att drömma. Tillåt dig att se dig själv i drömmen, ty den är din verklighet om natten, och din glädje om dagen.

Drömmen blir det redskap genom vilket  du renar din aura och din kropp från negativa energier. Den ger dig styrka och mod att möta dagen. Låt drömmen bli en del av din dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar