onsdag 18 januari 2012

NI HAR MÅNGA UPPGIFTER

Kära barn, i tider som är har ni många uppgifter, ta till er dem alla. Möt morgondagen utan bekymmer,  för vi är med er, vi leder er, vi vakar över er, vi jämnar er stig. Inga bördor är för stora för att läggas ifrån er på oss.

Låt oss ta del av er vardag, era bekymmer, er glädjeämnen. Låt oss vara en del av er dag. Öppna era hjärtan för samtal med Gud, med oss.

Misströsta inte när dagen blir tung, ty ni är alla här för en stor uppgift, och vägen till dengår genom möda och besvär, kanske ibland genom djup sorg. Ty endast då kan ni rätt hantera er uppgift.

Nu är tid för glädje också.Glöm inte sången och skrattet som löser banden och som underlättar er väg i livet.

Kärleken till nästan, till jorden, till Alltet och främst till er själva, skall vara ert rättesnöre. Se i kärlek på dessa små änglar som är sända till er hjälp. Många av dem skall vandra en kort tid på jorden, men även de har mycket att lära er.

Många av dem föds sådana att ni anser dem ofullbordade. Men vår himmelske Fader har i sin vishet sänt er dem för att ni skall lära er älska alla,  samt för att ni skall förstå att ni alla är lika inför Gud, och en del av honom. Dessa barn är en del av den heliga evigheten, precis som ni är det. Inse det och skänk kärlek och förståelse till dessa barn, ty de behöver detta. Dessa barn står Gud mycket nära och har en given plats i himlen, precis som alla andra själar. Den som är den minsta skall bliva den största. Så är sagt.

I kärlekens ansikten finns många nyanser. Se endast till helheten. Olika delar bildar en underbar helhet som vi alla är del av. Utan det ena, inte det andra. Det som ni anser vara ofullkommet är en oundviklig och mycket viktig del av helheten, som inte annars skulle vara en fullkomlig helhet.

Kärlek skall  råda. Glöm inte att sända ljus till alla dem som behöver detta, även din ovän, även den ofullkomliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar