lördag 21 januari 2012

NÄR TIDEN FÖR UPPBROTT NÄRMAR SIG

Kära vänner. När tiden för uppbrott närmar sig skall ni inte känna stor oro för det som komma skall. Oberoende om vad som kallar er, skall ni veta  att gå över gränsen ställer inga krav på speciella förmågor eller kunskaper. Vägen är rak och öppen och många har gått den före er. Ja, även  ni själva har vandrat den många gånger.

Igenkännandets tecken skall vara att ljuset möter er, vi möter er i ljuset, och tillsammans går vi den sista biten till vår faders hus. Låt inte oron störa er väg eller ert uppbrott. Låt inget hindra er avfärd, låt intet hålla er kvar i er jordiska skepnad. Släpp  allt ni har för händer och låt kärleken och ljuset vara er ledstjärna in i evighetens ljusa värld, därifrån  ni en gång utgått, och dit ni alla återvänder igen.

När ni känner att tiden och stunden nalkas för uppbrott skall ni endast söka vår hjälp och stöd. Vi står alltid redo att hjälpa er framåt i er utveckling. Varje gång ni går över gränsen från den jordiska världen till andelivets värld, är en ny upplevelse, ett nytt steg i er utveckling.  All utveckling för framåt. Glöm aldrig  att kärlekens och ljusets väg bär framåt, aldrig bakåt.

Förtrösta blott på vår hjälp och medverkan, släpp anden fri, låt intet hålla er kvar i jordelivets gestalt. Låt kärleken flöda genom era sinnen, och följ ljuset in i evighetens klara sol, där er sanna gestalt och boning finns. Räds ej, intet finns där att rädas, endast kärlek och frid finns i denna värld, i motsats till den värld ni lämnar bakom er.

Många av er känner stor oro och skräck vid tanken och förnimmelsen av att jordelivet nalkas sitt slut. De känner stor skrämsel av att läggas i jorden, eller att deras kropp bränns i förgängelsens eld. Kom i håg att kroppen är ett skal, en skepnad för anden . Anden är evig, och kan varken brännas eller grävas ner i jorden. Anden finns alltid , och känner stor glädje när den får återvända till sin rätta hemvist.

Anden är evig, och skall så förbli, och glömskan följer andens spår i andevärlden. Du får glömma alla svårigheter och sorger när du lämnar ditt jordeliv. Endast glädje och frid råder där i andevärlden.



I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar