tisdag 24 januari 2012

ALLA UTGÅR FRÅN SAMMA ENHET

Kära vänner.  Själars samband bör ni lära er mer om.  Det ljus som sammanbinder själarna med varandra är den energitråd på vilken världen vilar  -  om blott ni ser och blir medvetna om detta samband skall ni klart förstå vikten av att leva i enighet och endräkt med varandra.

Alla hör samman, och är en del av denna enhet som ni kallar Gud. Alla utgår från samma enhet och skall engång  återvända dit.

Gud är stor, Gud är oändlig, Gud omfattar hela universum.  När ni säger att universum expanderar innebär det i verkligheten att  Gud blir större, ty Gud är  universum.  Alla solar, alla månar, alla planeter är Gud.

 Att förstå och inse detta är  viktigt. Utan denna insikt  och kunskap har ni inte samma möjlighet att fullfölja ert värv.

Med kunskapen  insuper ni även insikten om att alla delar i enheten måste vara i balans för att universum skall kunna existera.

Alltet är den del ni närmast måste arbeta med.  Alltet är insikten och förståelsen av att ni är heliga och att denna  helighet förpliktar er att gå den väg som i begynnelsen  utstakats för er.

Klagan för inte världen framåt.  De som har gåvor bör och skall bruka dem i Guds Herrens tjänst, eftersom Alltet utgår från, och är en del av Gud.

Här är det budskap ni har fått idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar