torsdag 19 januari 2012

NI HAR FÅTT DEN UPPGIFT SOM ÄR DEN STÖRSTA AV ALLA

Kära vänner, här  i  tiden hr ni fått den uppgift som är den största av alla: Att sprida ljus och kärlek på jorden.

Varje dag skall ni sprida ljus och kärlek  till er omgivning, ja till alla dem som behöver detta. Varje dag och stund skall ni sända positiva tankar, i synnerhet till dem som besitts av onda andar och tankar, ty de behöver allra mest kärlek och omsorg.

I ljus skall ni vandra, sprida ljus och kärlek är er uppgift.

Många av er har helande förmågor, använd dem i rikt mått till dem som behöver detta. Gud sänder den i er väg som är i största behovet av er omsorg.

Tänk inte på morgondagen, ty den finns inte. Gud sörjer för att ni varje dag får det ni behöver i rikt mått. Ni har kanske en önskan om överflöd. Detta skall komma er till del den dag hela jordens befolkning har sina dagliga behov tillgodosedda, ty ni  må tänka på att ni redan i dag lever i överflöd i jämförelse med den som intet har. Därför har Gud i sin vishet hört er bön redan innan den var uttalad. Gud hör bön, var förvissad därom. Be, och det skall bli dig givet, säger han.

Blott ni av rent hjärta tar emot hans budskap, skall ni belönas i rikt mått. Tro på hans existens. Tro på hans allmakt och vishet. Då kan ni vandra trygga genom livet, och blott genom er existens bevisa hans existens.

I kärlek har ni fötts, i kärlek skall ni engång gå över gränsen till det fördolda. Gud är kärlek och ni är alla en del av den gudomliga kärleken. Tvivla inte, tro, blott tro. Alla era dagar är räknade. Gud vet när säden är mogen för skörd. Han allena ser när ett hjärta är nära att brista i sorg och när du dignar under bördan. Ge dig till tåls en  liten tid. Han sänder sina änglar till din hjälp, var förvissad om att du inte är övergiven. Han lämnar aldrig sitt barn. Han följer dig varje dag, utan honom vore du intet. Ta emot honom i din dag och ditt liv, och du kan vandra trygg genom världens oro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar