söndag 22 januari 2012

ÄVEN NI KÄNNER AV DEN ORO SOM PRÄGLAR VÄRLDEN

Kära vänner. I tider som är känner även ni av den oro som i dag präglar världen. Glöm denna oro, ty ni har intet att oroas för. Vi är med er och stöder er och visar er vägen. Tänk blott på att visa kärlek till er själva och era medmänniskor, ty endast utgående från er själva och er inställning till allt omkring er kan världen förändras.  Det blod som idag flyter i söndertrasade länder skall och måste stoppas, och ni är en del av dem som skall utföra detta värv. Er uppgift är stor. Men ni måste förstå  och inse sambandet mellan själar.  Själar och själar är delar av samma enhet. Själar och kroppar är inte ett, utan själen har sin tillfälliga boning i kroppen under jordelivet.

Om ni inser det samband som finns mellan själar, och deras inbördes förhållande  till varandra, samt själars förhållande till Alltet. Då kan ni också rätt  utföra er uppgift, att ena själarna till en enda enhet. Så som det var från begynnelsen och också skall vara framgent.

Ni har alla en del i det som sker runt omkring er. Ni kan aldrig undandra er ert ansvar i de oroshärdar som flammar upp omkring er. Så länge som världens barn svälter, så länge kommer krig att flamma, oron sprider sig också  till ert hus. Ty ni mäste lära er att dela med er av allt, stort  som smått. Därefter kan fred råda  i världen.

Så är vårt budskap till er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar