fredag 2 mars 2012

OROA ER INTE FÖR ERA UPPGIFTER

Kära vänner. Ni har alla samlats här i mitt namn dessa dagar. Ni har blivit uppfyllda av Helig Kraft. Helig Ande har inblåsts i er själ, och er kropp har fått nya dimensioner.

Ni skall inte sluta ert arbete i ljusets tjänst, som ljusbärare. Nej, nu börjar en ny tid. En ny dag är kommande, där ni alla har en Helig uppgift, (och) er givna plats i historen, i den nya dagen, den nya världens tillblivelse.

Ni behöver inte oroa er för era uppgifter, vilka de är, hur ni skall mäkta med dem. Nej, ni skall gå framåt i tiden, och den nya dagen läggs framför er. Ni behöver inte anstränga er för att finna er uppgift, eller hittar ert kall, ty allt läggs framför er i den ordning som är sagt, och i den takt ni är mogna för att handla i.

Oron skall ni lämna bakom er. Gå mot ljuset. Jag leder era stigar och vägar. Jag är er stav och käpp. Jag är ert ljus om natten och ert tak när det regnar och stormar.

Ni skall gå i ljuset varje dag.

Sänd ljus och glädje  till alla. Sprid budskapet om Guds rike på jorden.

Skänk naturen det naturen behöver av omsorg. Utnyttja inte jordens resurser för er egen skull. Ge all tid i världen  till dem som behöver er hjälp.

Ni är Guds mest älskade barn, hitsända för att delta i uppbyggandet  av hans rike på jorden.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar