söndag 18 mars 2012

LÅT TIDEN HA SIN GÅNG

Kära vän. Ta tiden i din hand, se hur den arbetar för dig. Låt dig inte oroas av tidens gång, ty den är evig och låter sig inte påverkas av oro.

Så skall du leva och verka. Utan oro  för vad tiden för med sig. Låt dig inte i uppbrottets stund se fel tankar i tiden. Nej, låt dig i kärlek blicka framåt och du skall se ljuset i tunneln.

Så skall du även få kraft att slutföra ditt verk: Boken. Men att fastna i fördomar om hur en bok skall se ut, eller inte se ut! Varför?  Jag ger dig kraften. Redskapet, för hur du skall verka på jorden. Ha tillit till detta och boken utformas efter de principer du får dig givna.

I stillhet och ro finner du vägen. Men du måste verka på flera plan, på många plan. Din roll är viktig i världen, och tiden är kort - alltför kort. Därför skall du se in i ditt hjärta för att få vägledning och tröst. Tro på vad du ser och upplever, ty sanningen om världen och  Alltet ligger förborgade i ditt hjärta. Där finner du all den sanning och visdom för ditt liv på jorden. Men du måste tro på vad du finner.

Förkasta inte Mitt verk genom dig. Ty du har den förmåga sm krävs för detta verk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar