fredag 9 mars 2012

GEMENSKAPENS UPPDRAG

Vad du vill veta, mitt barn, är inte förborgat för dig! Nej, du har allt klart inne i din själ, inristat av eviga sanningar. Du vet så väl att den gemensamma uppgift ni har är att sprida sanningens budskap. Därför är ni här, gemensamt skall ni gå ut till människorna, viss om att ni blir hörda och sedda.

Gemensamt är budskapet ni bringar alla: Ljus och kärlek. Visdom från eviga hav och ängder skall ni bringa människor i nöd.

I dagen kommer ni att finna vägen. Stundligt är vi med er och visar vägen. Jämnar det som skall jämnas. Oroa er inte. Vi är med er. Vi jämnar vägen.

Se framåt. Se inte bakåt. Var stark i din tro. Förlita dig på den kraft vi sänder er.

Vi ger er ytterligare ett budskap. Helande kraft strömmar genom era händer. Helande förmågor blir synliga och skänker tröst och glädje.

Kanske behov uppstår  även på andra platser. Er medverkan behövs på många plan, på många ställen på jorden och i universum.

Ni har påbörjat er resa på oändlighetens hav. Vi har länkat er samman. Vi har redan tidigare givit dig upplysning om att du har hjälpare i din omgivning. De är många, men hon står dig närmast, står ditt hjärta och din själ nära.

Ni har även den profetiska gåvan, vilket i sinom tid uppges och uppdagas. Ni har många band och ni måste visa er starka när stormarna styr världen, men ni har förmågan att i  glädje styrka varandra.

Ta vara på dessa ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar