tisdag 6 mars 2012

I EN DYNAMISK VÄRLD SKER UNDER

Allt du gör för människornas väl är ett välsignat verk. Tacksamhet skall prägla deras sinnen och hjärtan. Tacksamhet för nåden som vederfars den som vandrar i Guds namn.

Tiden är mogen för förnyelses vindar. Allt är inte statiskt. I en dynamisk värld sker förändringar. I en dynamisk värld sker även under.  Den du tror dig känna är dig inte längre välbekant. Den som du tror dig ha som vän är det inte längre.

Ha förtröstan. Guds vilja sker, och människorna kommer att upplysas. Att förstå att denna världens makt inte är det viktigaste. Att ledstjärnan finns på ljusets väg.

I förändringen sker Kaos.I förändring kan finnas skräck för det okända, det nya, det ännu inte namngivna. Ändå kommer till slut lugnet att återställas även här, och det sker som skall ske. Människorna återvänder till vardagen.

Stora sorger präglar många människors liv detta år, men förtröstan finns i människosjälen. De som tar emot Helig Ande i sina liv. kommer helskinnade ut ur Kaos, in i friden.

Du tror att din ande är svag, men den är stark, mycket stark. Du går framåt i din utveckling. Du möter nya motgångar, men träffar och möter  även dem som stöder  dig i din kamp för frihet och rättvisa. Ljusets väg är din. Gå den. Upprättelse skall ske, och du kan med glädje se framåt. Din tid är ännu inte mogen för skörd. Du har kärlek i ditt hjärta, dela med dig av kärleken till alla du möter.

Din tanke är stark och modig. Lyft fram din tanke till beskådande. Många är de som blir styrkta av den. Många är de som följer ljusets väg, blott du leder dem, blott du visar dem var vägen finns.

Din uppgift är stor, du skall fullfölja den  med glädje. Ty du är välsignad, ditt verk är välsignat.

Oroa dig inte, känn din storhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar