söndag 23 mars 2014

TA EMOT ALLT SOM KOMMER TILL ER

Er dag på Jorden är fylld av möda, så är och skall vara. Glädjen upplyser er stig  -  ta emot glädjen i livet,  på samma självklara sätt skall ni även motta sorgen, ty de är odelbara. Utan det ena finns inte det andra.

När sorgen gästar ert hus, så se i glädje på det som komma skall  -  och det som fanns förut, ty de hör ihop med evigheten. Ni små själar i evighetens tecken. Vi gläder oss åt er tillblivelse. Ert värv är stort på Jorden. Er dag är lång, er natt är mörk, men dock skall solen skina över er möda.

Vi ser er alla. Ta mot vår kärlek, ta mot det som komma skall. Kärleken skall lysa och värma. Ge kärlek till allt och du får tusenfalt igen. Älska människorna, ty de som ni anser är onda, är endast sorgens barn, de är mest av alla  i behov av stor kärlek och omsorg. Er uppgift är att ge dem det de mest behöver. Gå ut och dela med er av kärlek i stort mått.

Ni ser dem som sörjer, trösta dem, ge dem kärlek. Det är er uppgift att dela med er av era förmågor och kunskaper. Sätt inte ljuset under skäppan, låt mänskligheten få del av det kosmiska ljus ni besitter. Låt människorna värma sig i er kärlek.

Låt Alltets Ljus och Kärlek sprida sig runt omkring er som en underbart varm och kärleksfull aura. Ni har fått så många gåvor, dela med er av dem till dem ni möter.

Ta emot och ge vidare. Så är vårt budskap till er.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar