fredag 7 mars 2014

I DRÖMMENS RIKE

I drömmens rike sover ni lugnt och stilla. I drömmen träffar ni alla dem som har betydelse för er utveckling i jordelivet. Ta till er den information ni får under er resa i drömmens rike. På så sätt kan er kropp helas.

Blott ni tar emot den helande energin, så kan den verka i er kropp. Era drömma för er på lätta vingar genom drömmens rike. Ta emot den energi som bildas av drömmar. Ljusa, kärleksfulla drömmar riktar sig till hjärtchakrat. Mörka, dova drömmar hör grundchakrat till.

Lär er skillnaden på de olika drömmarna. Lär er  hur ni kan utnyttja drömmar i ert arbete på Jorden. Lär er drömmarnas psykologi för ett bättre helande av er själva, och andra. Låt drömmen vara en del av er vardag. Låt er översköljas av dem, låt dem rinna genom er, och låt er badas i drömmens rena sjö. Ta till er drömmen för den är viktig i livet. Om ni tillåter er att se er själva som en del av drömmen, utan att fördöma eller ha åsikter om er roll i drömmen, skall den bli som ett instrument, som ni kan spela underbar musik på.

Låt drömmen bli en del av ditt varande. Tillåt dig själv att vara som en dröm, lekande lätt, utan tvångströja.

När du tar emot en dröm i dina chakran, renas dessa från det smolk som samlats där under dagen. Dagens bekymmer och smärtor sopas undan, och kvar blir den dröm som du just nu drömmer. Tillåt dig att drömma. Tillåt dig att se dig själv i drömmen, ty den är din verklighet om natten, och din glädje om dagen.

Drömmen blir det redskap genom vilket du renar din aura och din kropp från negativa energier.  Den ger dig styrka och mod att möta dagen. Låt drömmen bli en del av din dag.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar