tisdag 18 mars 2014

EVIGA ÄR DE ENERGIER SOM BÄR MÄNSKLIGHETEN FRAMÅT

Allt vad ni vill att människor skall göra för er, det skall ni vara beredda att göra för dem. I kärlek skall ni leva. Glöm ibland er själva för er nästa, men glöm för den skull inte att älska er själva.

Vad ni fått i gåva av de goda energier som omsluter er - det skall ni i kärlek  ge vidare till andra. I går är i dag - i morgon finns inte. Det ni gör skall alltid leva.

Det ni tänker skall alltid finnas kvar. Eviga är de energier som bär mänskligheten framåt. Evig är den energi som bär dig dit du vill. Kom ihåg att viljan är en ynnest som skall brukas väl.

Trots att mänskligheten levt i tusentals år har ännu inte det största hänt. Det att ni förstår er tillblivelse och härkomst tillfullo. En dag är tiden mogen också för detta steg. En dag skall ni fullt ut förstå den kraft och energi som styr världen  -  och som även ni är en del av. Ta emot Helig Ande i ert liv, i er dag.

Ni har fått dem största gåvan av alla  -  den fria viljan till ett evigt liv.

Ta emot Guds Heliga Kärlek. NI är alla en del av gudomligheten. Ni är alla delaktiga i Alltet, i Världen, i Universums hemligheter.

Den dag ni fullt ut förstår den Heliga Treenighetens tillblivelse, den dag är världens yttersta dag, då fullbordan sker. I dag lever ni i mörker, men ljuset upplyser era själar om ni vill  -  blott om ni ber om Kraft kan ni få den. Blott ni ber om Kärlek kan ni få den. Blott det ni ber om blir er givet, och i fulla mått.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar