fredag 19 oktober 2012

VAR ÄRLIG MOT DIG SJÄLV

Många gånger när du möter motgångar i livet har du en tendens att tro att motgången beror på någon annan än du själv, eller att omständigheterna var sådana att motgången sökte dig.

Du försöker i det längsta skuldbelägga andra för att du mår dåligt, för att du inte fick det där jobbet du ville ha, för att din älskade har övergivit dig, eller för att livet inte blev som du tänkt dig.

Var ärlig mot dig själv. Gå in i din själs skrymslen och se vad du finner där inne. Sök sanningen om dina tillkortakommanden inom dig själv. Sluta upp med att anklaga andra för dina motgångar. Endast du själv gör dina egna val, och du behöver inte låta dig påverkas av andra om du inte vill.

Var ärlig mot dig själv.Tro dig om att kunna, att vilja, att förmå, och du kommer att uppleva att du kan förverkliga dina drömmar utifrån de förutsättningar du har. Blott du är ärlig mot dig själv, och verkligen försöker vandra Ljusets och Kärlekens väg under din vistelse på Jorden, kommer du också att uppleva att ingenting är ouppnåeligt för dig .

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar