torsdag 4 oktober 2012

HÄR ÄR DITT LIV

Kära vän. Här är ditt liv.  Du väntade dig mycket av det, när du valde din tid på Jorden. Många var de uppgifter som blev dig tilldelade, många var de frågor du ställde om hur din dag skulle utformas.

Blev din dag sådan det var tänkt? Finns det ännu uppgifter som är ogjorda? Finns det uppgifter du skulle velat göra på ett annorlunda sätt? Har du funnit svaret och lösningar på de frågor du då ställde?

Om inte, här finns tid till eftertanke. Hur skulle du vilja leva ditt liv, om du fick en ny möjlighet att välja? Kanske du skulle vilja göra många saker ogjorda. Kanske du skulle vilja ha många nya möjligheter att utveckla din själ till den ljusvarelse du var tänkt att vara? Eller är det rentav så att du är nöjd med din insats på Jorden.

Ge dig tid att tänka igenom dina val, och förbättra dem som behöver mer tid att mogna. Jäkta inte,  ge dina val ta den tid de behöver för att bli de allra bästa valen för din utveckling. Tänk på att du är här för din utvecklings skull, tänk på att din själ behöver Ljus och Kärlek för att utvecklas och blomsta i Guds örtagård.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar