måndag 6 augusti 2012

LÅT DIG ÖVERSKÖLJAS AV NÅDEN

Var hälsad i tid som är. Du har valt att leva i Ljus, du är ett Ljusets barn. Kärlek följer dina spår. Även om du ibland är sorgsen, så följer dig Ljusets och Hoppets stjärna.  Över himlen vandrar dina tankar, på natten lyses din väg av Hoppets stjärna. På dagen upplyses du av den värmande Solens strålar.

Du är och har alltid varit en Hoppets budbärarinna. I tider som varit har du även mött motgångar som ännu förmörkar din själ.  Bed om befrielse från det som varit. Glömskan skall du finna i ditt värv som Glädjens budbärare. Du skall inte längre sörja över de andras förluster. Du skall glädja dig över de gåvor du har i detta livet i stället.

Se din dag som en dag att minnas av glädje.   Och längtan skall du alltid bära med dig. Längtan till det förgångna skall du medvetet lämna bort. Längtan till framtiden är onödig. Ty framtiden kommer tids nog.

Du är en del av Evigheten. Din uppgift är stor. Men du ser också möjligheterna i svårigheten. Du låter dig översköljas av Nåden. Du är. Du finns alltid.

I dag är en ny dag. I går var en annan dag. Ta emot dem alla. Se den glädje   som finns i livets tillblivelse. Se barnen. De behöver dig och din styrka.  För deras talan. Bliv deras röst. I evighetens klara ljus skall du verka i tiden.  Se din storhet, din glädje i varandets dunkla natt. Intet är för svårt. Intet är för ringa. Ta mot det som komma skall. Allt är till för din skull.

Dina tankar och handlingar påverkar Evighetens livsnerv och du måste se dig i det stora sammanhanget. I livets olika skeden har du din plats. Ta emot Nåden.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar