fredag 3 augusti 2012

DELA MED DIG AV DINA GÅVOR

Allt har du fått till låns  -  till skänks. Dela med dig av dina gåvor. Av dem alla  -  smått som stort. Ta emot den Heliga Ande nu och i evighet. Amen.

Av din stora skuld har du nu betalt den del som var tänkt, för att du skall finna den väg som är din. Följ den. Du har en uppgift i tiden. Lös den gåta du grubblar över. Du vet svaret, det är givet.
Dina energier störs av utomstående. Tänk på vad du äter och dricker.

Dina uppgifter blir dig pålagda i den ordning och med den tyngd som var given i tiden. Du har ännu uppgifter kvar att göra. Din tid är ännu inte slut på Jorden. Tänk på evighetens symbol. Du kan så väl förstå detta om du vill. Glöm det som varit  -  se framåt.

Du har din uppgift  -  Andra uppgifter hänger samman med dem och för dig framåt i tiden. Du har också förmågor som kan utnyttjas på annat sätt, så som det är dig givet. Alla gånger förstår du inte helt att de olika uppdragen och uppgifterna hänger samman med din utveckling. Tag dig tid att leva i nuet. Hjälp dem som behöver din hjälp  -  på många olika sätt och med många olika uppgifter. Det för dig framåt i din utveckling och är bra för dina energier. Du väljer alltid  rätt. Glöm inte det. Alla uppgifter för dig framåt i din utveckling. Ingen uppgift är för svår -  eller för ringa. Alla för dig framåt i din utveckling. Du är här för att lära för Evigheten. Inte för att enbart njuta av sysslolöshetens glömska.

Tacka Gud för din uppgift  -  stor i tiden. Tacka för att du fått förmånen att vara här just nu. Gråt ej. Vi är med dig. Gläds åt solen, värmen, växtligheten. Du har ditt liv  -  utnyttja alla dina förmågor. De för dig alla framåt.

Tänk på att osjälviskt hjälpa andra. Det för dig framåt.

Amen

# Ur kaos till Evigheten#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar