måndag 13 augusti 2012

INGET ÄR FÖR RINGA ELLER FÖR STORT FÖR VÅR MEDVERKAN

Var hälsad i dagen, i tider som nu är. Du har omfattat våra insikter, och du är mogen för nästa steg i processen. Blott ha tillit till din förmåga, och vår hjälp är given.

Din dag uppfylls av mångahanda ting, och ibland oroas du för följderna av dina beslut.  Lita blott på vår medverkan, och din oro kan lägga sig.

Dina smärtor beror på orenheter i din kropp. Rena din kropp genom olika reningsprocesser, så är ock detta ett minne blott.

Se framåt. De uppgifter som blir dig förelagda, och som du tar emot, skall vår hjälp givas dig i fulla mått. Intet är för ringa eller för stort för vår medverkan.

I denna fråga bör du känna i ditt innersta vilken väg du bör gå.  Du vet att dina val, oberoende  av omständigheterna alltid är dina, och att de för dig framåt i utvecklingen. De energier som kommer dig till del där, kan du också få annars. Men du har där tillfälle att dela med dig av de höga energier som du nu befinner dig i.

Ingenting är omöjligt. Blott förlita dig på processen. Om du vill att saker skall utföras, måste du starta processen själv. Vår hjälp kommer i sinom tid. Människors hjärtan kan förändras. Det är ingen omöjlighet. Så har skett förr, och sker dagligen och stundligen.

I din dag finns många olika uppgifter förelagda dig. Du tar dem alla till dig, och var och en av dem är viktig för din utveckling, och för dig framåt. Inte alltid är det bäst att i sysslolöshet och ensamhet tillbringa sina dagar. Även om du anser att sysslolösheten  i sig är välgörande för din kropp och din själ, för den inte alltid utvecklingen framåt på det sätt som förutsattes.

Du har sett världen.  I dag är det din egen omgivning som påkallar din uppmärksamhet. Omkring dig och nära dig finns mycket att göra. Skänk Jorden frid, skänk dina närmaste kärlek och omtanke i stort mått.

Det du planerar är välgörande för din själ. Du kan se det mönster ditt liv bildar. Dina framgångar här och nu ligger i tiden. Du kan ta emot allt du vill och giva det  vidare. Blott du vandrar i kärlek skall du få uppleva oanade möjligheter som öppnas för dig. Du ser att din dag fylls med enahanda ting.Värdera dem. Tänk på din uppgift, se våndan hos människorna, skänk dem ljuset. Lämna din gamla sorg och se endast Ljusets stjärna som leder dig framåt.

Heligt blått ljus skall föra dig vidare. Det du fick igår var endast det du just nu behöver för din utveckling.

Var stark i tro,  lita till processen. Se Guds storhet, känn  vår kärlek.

Amen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar