fredag 11 april 2014

MOGNADEN ÄR EN PROCESS MED MÅNGA ANSIKTEN

Nu är tid för uppvaknande. Här är din dag. Se på dess tillkomst. Glöm inte bort dina löften. Din härkomst skall alltid stå för din blick.

I många livstider har människan funnits. Hennes utveckling har gått från grotta till slott. Ändock finns många utvecklingar att se fram emot. Här är tid för eftertanke, mognaden är en process med många ansikten. Att se dessa ansikten och lära er deras särart är också en uppgift för alla dem som vandrar i Ljuset.

Så som natten övergår i dag, så skall ock ni en dag överskrida gränsen till den värld som i dag är fördold för era blickar.

Er tid på Jorden är fylld av möda. Många är de steg ni vandrat här. Många tider och skeden har ni genomgått. Den dimension ni ser idag har inte alltid varit. Många är de dagar ni funnits, dock har ni inte alltid sett Ljuset så som det i dag lyser för er. Se Ljusets makt. Se dess olika sidor och aspekter.  Värme och sol kan förbytas i brinnande eld och smärta. Ve den som inte aktar på Ljusets värme, utan bränner i stället för att lysa och värma.

Se alla sidor av er dag, de mörka likväl som de ljusa. Lär av det ni bör lära, se det ni bör se.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar