söndag 13 april 2014

I BEGYNNELSEN VAR GUD

Kära barn, i begynnelsen var Gud och endast Gud. När Han lät det ske, som skulle ske, är ni alla därför en del av Honom. Därför är ni alla heliga, alla underkastade Hans beskydd, delar av Hans visdom.

I kärlek är ni här, i kärlek skall ni vandra. Här och nu skall ni ta till er den uppgift ni alla är här för: Förmedlare av Kärlekens budskap. Tro och hopp till människorna. I kärlek blev världen till. I kärlek har livet uppstått.

De sorger ni möter har alla en härkomst och också en uppgift. Ta emot sorg och glädje, ty allt skall berika er tillvaro tusenfalt.

Världen brinner, er uppgift är att släcka elden. Värme skall ni alla sprida. Kärlekens Ljus skall upplysa de vägar ni går.

De stränder ni besöker har alla behov av den helande kraft ni nu besitter. Använd den. Ty den är helig och det är er uppgift att förmedla helande till Jorden. Be om helande av vatten, jord och luft, ty Mörkrets makt är stor.

Era tankar är alla en del av Evighetens kretslopp. De finns alltid, de förstörs aldrig. De går på energivågor, ut i rymden och kastas tillbaka till Jorden. Tänk därför i kärlek på era medmänniskor, på Alltet som finns omkring er. Tänk i kärlek  på de olyckliga själar som har förstört Moder Jord. Tänk i kärlek  på de vilsna själar som nu inte hittar hem igen.

De som ni sänder Ljus och Kärlek till skall alltid vandra Ljusets väg, blott ni samfällt förmår att i kärlek tänka på dem, ty kärlekens tanke bryter udden av den ondska om förmörkar deras själar.

Här och nu skall ni leva, inte i det förgångna, inte i framtiden. Ljus över mörka vatten skall ni vara. Er uppgift är av sådan art att ni alla måste höja er över den nivå ni nu befinner er för att helt klart förstå de samband som binder er, och svetsar er samman i grupper.

Ni har alla fått helande förmågor. Använd dem i det Godas tjänst. Ty så är sagt att skall vara.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar