onsdag 16 april 2014

KÄRLEKENS TANKE SKALL STYRA ERA LIV

Kära vänner, i tider som är har ni en svår uppgift. Ni har att gå mot Ljuset varje dag och stund.  Och många gånger är er uppgift svår, mycket svår, ja, nästan er övermäktig. Märk blott  att vi går vid er sida, vi jämnar vägen. Utan spår går vi där.

Tänk på att ur mörkaste natt ljusnar en ny dag. Full av tillförsikt kan ni se tiden an. Här är de liv ni valt att leva. Ljusbärare skall ni vara. Ljuset skall vara  er ledstjärna. Tänk på dem som lever i mörker. Ni har en stor uppgift i upplysningens tjänst. En uppgift som i sig är enkel: Sprid kärlekens ljus till alla ni möter. Le mot dem, ett vänligt ord kan göra underverk. Tänk också på att i kärlek möta era ovänner, ty de behöver mycket Ljus och Kärlek.

Sprid kärlekens budskap till hela världen. En värld som ständigt brinner av hat, en eld  som aldrig tyckes släckas. Denna Värld är er, förvalta den väl. Tänk på att kommande generationer skall bruka den. Tänk på att barnen skall leva av den. Stoppa miljöförstörelsen. Stoppa våldet i världen. Ekologisk ordning skall vara ert rättesnöre.

Dagens barn har många plikter, många tankar virvlar runt i Universum som löv virvlar i parken om hösten. Kärlekens tanke skall styra era liv. Kärlekens tankar skall virvla i Universum. Hatet skall slockna. Lidandet lindras av Kärlek och Värme.

Ta emot Helig Ande i era liv, ta emot Gudskärlekens balsam i era sårade själar. Här och nu skall ni leva, inte i framtiden, inte i det förgångna. Endast Kärleken till Alltet skall styra era liv. Alltet, vars ursprung ni är, skall alltid finnas. Och de heliga, goda tankar och gärningar ni gör, skall spridas som ringar på vattnet, och komma människorna till godo.

Sänd Ljus till dem som vandrar i Mörkret, ty endast så kan Världen räddas. Varje dag, varje stund skall ni tänka goda tankar, ni upplysta själar som tar del av detta. Se oss och ni skall själva bli sedda.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar