tisdag 3 september 2013

LÅT DIG INTE FÖRBLINDAS AV LJUSET FRÅN VÄRLDENS ELD

Kära barn. I din tillvaro finns många orosmoment. Lägg dem alla på Mig, blir fri från det som oroar dig. Låt själen få sin frihet, låt den njuta av livet också.

Låt dig i stillhet och meditation få tillgång till din själs innersta vetande, ty där finns mycket att lära och förstå för ett litet människobarn.

I tusentals år har människan funnits på jorden. Ändå har hon ännu inte nått full mognad. Ännu låter hon sitt ego styra sig och sina behov. Låt dig inte förblindas av ljuset från Världens eld. Nej, vila i stället i ljuset från Gud och Hans barmhärtighet.

Låt dig svalkas av Hans vind, och släck din törst i Hans källa. Sök gemenskap med Gud i stället för att låta dig dväljas bland världens oro, och de barn som ännu inte upptäckt Ljusets Väg.

Du har en fri vilja. Använd den till din själs förmån. Du har en fri vilja att lämna och avstå från det du inte fullt ut känner rätt och riktigt.

Du, och endast du, härskar över din fria vilja. Detta är en ynnest du fått av Herren Gud, och du skall använda den i samklang med din själ.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar