onsdag 9 maj 2012

NU ÄR TID FÖR FÖRNYELSE

Kära vän. Pingst är hänryckningens tid. Lyckan är att vara på Jorden när hänryckningen kommer. Se Moder Jord. Hon blomstrar. Se vilka underbara  färger som naturen bär.

Du skall leva i nuet. Ta till dig allt som naturen har att bjuda. Ta till dig kärleken. Låt den blomstra i ditt liv. Ta till dig solen och månen och alla stjärnorna på himlen. Lämna sorgen bort. Du har ju glädjen i ditt sinne. Ta till vara glädjen.

Lovsjung. Ty nu är tid  för förnyelse. Tid för den Helige Ande att på nytt  uppsöka människorna. Låt Honom få plats i ditt hjärta. Låt Honom uppfylla dig med Helig Ande. Låt Honom fästa sig i ditt sinne. Ta till dig det Han har att erbjuda dig. Låt dig fyllas med Helig Glädje. Glöm bort svårigheterna.

Ty i dag är dag och stund för att uppfyllas av Helig Ande.

Se dig, du lilla människa. Se dig som den storhet du är.

Se dig som Guds skapade underverk. Hur förunderlig är inte skapelsen? Hur förunderlig är inte det lilla barnets tillblivelse?

Kan någon förstå tillfullo hur det lilla ägget och den lilla spermien kan sammansmältas för att utvecklas till just den lilla underbara  människa som sedan ser dagens ljus när tiden är mogen.

Hur kan någon människa betvivla Guds storhet, när man beskådar detta lilla underverk?

Du är Guds skapade underverk. Du är unik, och du skall alltid känna glädje och förundran över dig själv.

Du är Helig. Så som en del av Guds treenighet är du en helig del av Hans skapade underverk.

Ta dessa ord till dig. Lev väl, mitt älskade barn är du.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar