fredag 11 maj 2012

I DAG ÄR BÖRJAN TILL EN NY TID

Kära vänner. I dag är början till en ny tid. En tid ni väntat länge på. Ni är förundrade, ni lever i förväntan. Allt är nytt, men allt är också gammalt.

Allt har skett förut på andra ställen, andra planeter i Universum. Ni upplever detta på nytt, och på nytt, och på nytt! Ingenting är nytt för er. Ni har alla genomgått de metamorfoser som behövs  för den cirkel av liv som ni alla genomgår.

Kom ihåg att tänka i de banor ni blivit instruerade till. Ni vet inom er helt och fullt vilken väg ni har att gå, vilka vägskäl ni har att akta på.

Ingenting är nytt och oväntat för er, men ni har låtit era minnen försvinna i Glömskans Hav. Ni är redo att öppna upp den kanal genom vilken ni får ljus och kärlek  och värme er tillsända. Smärtsam kan processen helt säkert bli. Ni kommer att på olika sätt känna av  detta, ty öppnandet sker inte automatiskt. Ni har länge stängt  denna kanal, och att öppna den kan liknas vid att födas på nytt.

Ja, ni blir pånyttfödda i så motto att det är dags att lägga  av er era gamla förklädnader. Ni skall ikläda er Sanningens mantel och Kärlekens huvudbonad. Så skall ni leva.

Glöm allt. I era tidigare liv fanns utrymme för osanning och lögn. Kärlekslöshet och likgiltighet. Allt detta skall ni nu lägga från er.

Från och med nu skall ni tänka mer i kärlek än i agg. Från och med nu skall ni leva som de ljusvarelser ni egentligen är. Nu ställs krav på er, på ett sådant plan ni inte är vana vid. Smärtsam blir processen.

Men Jag stöder er. Jag sänder härskaror med änglar till er hjälp. Initieringen är fullbordad och ni har endast att följa hjärtats röst.

Ske er såsom är sagt att skall vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar