måndag 21 maj 2012

MÄNNISKAN HAR INTE BEAKTAT JORDENS BEHOV

Livets gåta ser du framför dina ögon. Öppna dina ögon och se Guds härlighet. I dessa dagar sker under. Den som har ögon att se med, den ser. Den som har öron att höra med, den hör. Den som vill tro, den tror.

Många är de som går under i naturkatastrofer. Många är de som dödas av sina vänner, som är deras fiender. Svårt är lidandet mänskligheten utsätts  för. Hon har en del i den förintelse som sveper över jorden. Hon har en del i den brand som sveper över världen. Människans dårskap och önskan till makt och ära, pengar och ägodelar, har sin del i det som sker.

Hon har inte beaktat jordens behov, hon har blott sett till  egen vinning., därav detta oerhörda. Detta hemska lidande hon utsätter sig själv och sina medsystrar och bröder för.

Människan måste vända tillbaka till sitt ursprung. Hon måste lära sig att förstå sin härkomst och tillblivelse. Annars är hon förlorad.  De som blir kvar  --

I katastrofernas spår följer sjukdomar och  oerhörda lidanden. Farsoterna sveper över jorden. Nya farsoter, okända för människan, dyker upp i svallvågen efter katastrofen.

Jorden kastar av sig sina plågoandar.  Jorden behöver hjälp .Helande kraft strömmar genom händerna på dem som SER - de som önskar annan tid.

Försoning måste ske. Alla måste försonas med sitt förflutna. Försonas med det de gått i genom i många liv. Många måste vända åter till barndomen, ja före födelsen - och söka försoning med sitt förflutna.

Älska dig själv. Ty så älskade Gud världen att han gav dem sin son. Gud gav dem sin kärlek. Gud gav dem styrka att leva på jorden. Gud älskar alla, men alla älskar inte Gud. Många är de som i stället begär makt. De ser inte Guds kärlek som väsentlig och viktig. De förskjuter Gud och Hans verk tror de inte på. De skapar avbilder av Guds verk och påstår sig vara Guds ställföreträdare på Jorden. De tror sig vara Gud. Ve  dem. Olyckor följer i olyckors spår. Gud älskar, men måste visa att de som inte älskar Honom och Hans verk inte har en plats  -- Varken i Himmelen eller på Jorden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar