torsdag 1 mars 2018

FÖRSONAS MED DITT FÖRFLUTNA

Försoning måste ske. Alla måste försonas med sitt förflutna. Försonas med det de gått i genom i många liv. Många måste vända åter till barndomen, ja, före födelsen  -  och söka försoning med sitt förflutna.

ÄLSKA DIG SJÄLV  Ty så älskade Gud världen att Han gav dem sin son. Gud gav dem sin kärlek. Gud gav dem styrka att leva på Jorden.

Gud älskar alla, men alla älskar inte Gud. Många är de som i stället begär makt. De ser inte Guds kärlek som väsentlig och viktig. De förskjuter Gud och Hans verk  tror de inte på. De skapar avbilder av Guds verk och påstår sig vara Guds ställföreträdare på Jorden. De tror sig vara Gud.

Ve dem. Olyckor följer i olyckors spår. Gud älskar, men måste visa att de som inte älskar Honom och Hans verk inte har en plats  -  varken i Himmelen eller på Jorden

Många är de som går under. När Gud visar de otrogna vidden av det deras otro skapar. Ve den som gör detta.  Ve dem varigenom olyckor och naturkatastrofer drabbar Jorden och  dess innevånare. Ve dem. Gud är kärleken. Ondskan vill Han inte  -  endast kärleken.

Men alla måste ta konsekvenserna av sitt handlande. Lev i kärlek med varandra. Bygg upp en ny Jord , en ny värld av kärlek för människor att leva i. Bygg den, sten för sten av kärlek och trohet till Gud och till varandra.

Gud ger varje dag dig och alla andra allt vad du behöver. Därför behöver du inte sträva efter makt och ära, ty det tillkommer dig automatiskt när du lever i kärlek till dig själv och din omgivning.

Bli sann i ditt hjärta, ty så älskade Gud världen att Han gav den sin son. Lev i kärlek.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar