måndag 12 mars 2018

UPPLEV MOTSATSERNA I TILLVARON

Kära vän. Tids nog får du se den härlighet du härstammar ifrån. Tids nog skall allt uppenbaras för dig. Du har ännu mycket att se och uppleva under din vistelse på Jorden. Du har förväntningar på livet. Du uppfyller själv dina förväntningar. Du upplever djupa dalar och höga berg, och du finner livet motsägelsefullt och förvirrande.

Livet är så, min vän. Upplev motsatserna i tillvaron. Upplev sol och måne, snö och regn. Kärlek och hat. Allt har sin mening och sin betydelse. Allt har och är av vikt för att Alltet skall finnas och vara det det  är.

Du är en del av Alltet. Alltså måste du uppleva Alltets olika delar för att förstå din tillblivelse och din härkomst. Det är en del av det du skall lära dig.

På Jorden har du många begränsningar. Lär dig lösa problemen där de uppstår. Lär dig  finna lösningar på livets gåtor. De är många, men du finner lösningar på frågor du har, bara du ihärdigt ägnar dig åt att söka dem.

Din resa är en del av den uppgift du har på Jorden. Den har flera syften. Dels skall du knyta samman energier för Jordens helande, och ditt eget helande. Dels skall den ge dig nya insikter i vad som komma skall , samt insikter i ditt eget varande, ditt eget liv.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar