söndag 18 februari 2018

KÄRLEKEN TILL GUD SKALL VARA DITT RÄTTESNÖRE

Alla dina tankar är givna av Gud. Allt du känner , allt du tänker, allt du förnimmer, är en del av Hans godhet mot dig.

Känn Hans kärlek i allt du känner, tänker och gör. Din kärlek till Honom  skall vara ditt rättesnöre i livet. Din kärlek skall bära dig genom svårigheterna här, och för dig så småningom fram till Livets port.

Du undrar om Livet, och du har svaren i ditt hjärta. Den mörka tid du ser omkring dig råda, är ännu inte över. Du märker hur svart alltsammans ter sig, och du önskar Ljuset tillbaka. Betänk att allt ingår i den plan, där även du har en plats.  Betänk att mörkret skall råda förrän dagen gryr och Ljuset återvänder. När tiden är mogen, är också dagen här.

Att övergå från en dimension till en annan är inte lätt i din nuvarande form och fysik.  Det återstår ännu många faser och förändringa innan detta kan ske.  Du kommer att befinna dig i flera olika tidszoner och dimensioner  samtidigt, men du måste vänjas vid detta. Detta kan inte ske över en natt. Din dag kommer att bli lik din natt, du kommer obehindrat att färdas mellan de olika zonerna.

Många är de som färdas med dig, många är de som kommer att uppleva samma sak. Men det finns också de som kommer att bli kvar, att bli efter. Men även för dem finns en plan, även de kommer att ha möjlighet till andlig utveckling och framsteg.

Andens makt är stor. Makten ligger hos den som vill förändra världen.  De som vill förnyelse kommer att segra. De som vill fortsätta förstörelsen kommer att gå under. Betänk valmöjligheten. Betänk vart Livets och Ljusets väg för dig. Förglöm allt som smärtar . Alla som följer Ljusets väg  har Ljusets kraft och Andens svärd. Vägen är rak. Ljuset segrar. Ta emot smörjelsen. Ta emot Helig Ande. Vi finns för din hjälp.
Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar