måndag 19 februari 2018

DET FINNS MÅNGA DIMENSIONER

Kära barn. De som upplever rymdens främmande herrar i sina skepp, har också de en uppgift att fylla. Kom ihåg att det finns många dimensioner. Många, många fler än du kan ana i din mänskliga gestalt.

Bit för bit öppnas dina ögon, du ser in i det fördolda, du upplever världar du aldrig förstått  -  men de finns. Lita på det. Dina drömmar för dig framåt. Du seglar drömmens skepp om natten. Ta till dig dina upplevelser, de för dig framåt i kunskap och vetande. Se pusselbitarna, lägg pusslet, och du förstår livets mening  -  och dess motsatser.

Allt hör samman, mörker och ljus, dag och natt, kärlek och hat, godhet och ondska. Kom ihåg att de speglar allesammans verkligheten. Två sidor av samma mynt. Det ena är intet utan det andra.

Man kan inte sjunga kärlekens lov, om man inte upplevt  smärtan. Man kan inte se och glädjas över dagens solljus om man inte känt vanmakt över nattens mörker. Därför är du här för att lära och förstå vidden  av motsatsernas riktighet och viktighet.

Spänn bågen, känn hur strängen vibrerar när den tänjs till sitt yttersta. Så skall också dina förmågor och krafter tänjas, för att du skall förstå skillnaden mellan gott och ont. Mellan dessa två finns ett spektrum av känslor och toner. Känn dem alla, sjung tonerna, från den högsta till den lägsta, och du skall förstå hur allting är.

Dina känslor skall tänjas och sträckas, från kärlek till hat, olycka och glädjerus. Alla känslor har ett ursprung. Lycka likväl som olycka. Därför måste du känna dem alla. Du måste lära känna dig själv.

I känslan känner du dig själv och förstår den människa du är. Förstår din själs enorma visdom och kunskap. Men också att din själ består av oändligt mycket mer än vad du kan ana. Endast att ta människogestalt kan ge dig den kunskap om din själ, som är målet och meningen med själavandringen på jorden.

KUNSKAP OM DIN SJÄL.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar