söndag 21 januari 2018

LÅT KÄRLEKENS LJUS BLI DIN LEDSTJÄRNA

Kära barn. Låt kärleken flöda. Genom ditt hjärta, ut ur ditt hjärta. Låt kärlekens ljusstråle träffa alla du möter. Låt den värma och lysa. Frys inte ut någon. Ge inte någon dåligt samvete för något den inte rår för. Låt kärlekens ljus bli din ledstjärna på din väg genom livet. Låt oljan i din lampa bestå av kärlek.

Tänk på alla dem som besöker dig, att du ger dem kärlek. Ty alla som besöker dig behöver kärlek i stor mängd.  De är alla sökare på Livets Väg, och de känner stor oro över att de inte finner sin plats i livet. Hjälp dem. Du förmår ge dem det de behöver. Gör det då!

Du har kärlek i ditt hjärta. Låt den flöda ut över människor i nöd. Möt alla i din omgivning med kärlek. Tänk på att ingen behöver, eller blir hjälpt av hårda ord, eller elaka tankar. Tänk positivt om alla. Alla har sin givna plats i tillvaron, likaså som du har det. Ni tillhör samma enhet.

Alla är sprungna ur samma enhet. Alla är sprungna av Guds kärlek. Där är din rot, din fasta grund.

Du behöver inte oroa dig för andras liv och leverne. Deras karma styr deras väg. Blott du visar dem vägen i Kärlek  och Ljus har du uppfyllt din uppgift i tillvaron.

Amen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar